Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční plotýnka dotyková,použití

Od: dohnivak odpovědí: 2 změna:

dobrý den, mám dotaz, jsem na dovolené a chtěla bych se zeptat, jak použít varnou dotykovou desku zn. amica, nejde mi zapnout, na minulé dovolené to šlo v pohodě,nastavit stupně i bez hrnce,někde prý musí stát hrnec na desce, tato je délka asi 52 cm a šíře asi 30 cm, od prava je klíč ten svítí, dále je časovač a pod ním znaménko +, dále je znaménko -, vše samostatně a nakonec zprava jsou čtyři kolečka, dvě vedle sebe je asi plotýnka nahoře a vedle ní kolečko s čárkou, a dole to samé pro druhou plotýnku, těžko se to takhle vysvětluje, ale mám doma plyn, nevím jak začít,co přesně zmáčknout,díky,d

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud svítí klíč, tak je zamknuto. Zkuste držet tlačítko zámku delší dobu.
dohnivak
hodnocení

ano, klíč jsem zhasla a už by to mělo jít, děkuji,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]