Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklé plastové dveře na balkon

Od: gaijin odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni,

snažil jsem se opravit dveře na balkon, protože nešlo dát větračku a mikroventilaci. Zkrátka jsem tam dal novou převodovku, uplně to dojebal, zbytečný popisovat a teď dveře nejdou vůbec otevřít. Klika se otáčí, ale kování se zdá absolutně nereaguje na pohyby klikou a čepy se zdají být stále v těch domečkách.
Je mi jasný, že to je na zavolání odborníka, to v pondělí udělám, ale jestli není nějaká možnost, jak ty dveře otevřít?
Díky všem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Vysypaný převody.
Otevření záleží na okolnostech. Ono se může stát, že to otevřeš, ale už to nepůjde bez opravy zavřít. Co pak s tím, že?
gaijin
hodnocení

Rozumim, takže je asi rovnou lepší počkat na někoho, kdo s tím umí?

hodnocení

0x

Je otázkou,zda to dělal převodník.Pokud jste použil stejný od výrobce,bylo lepší si vyfotit polohu toho otáčejícího srdíčka při jeho otevření.Zjistěte,ručně bez prevodníku jestli se pohybuje táhlo současně s čepy.Pokud to funguje tak je problém v napojení toho převodníku.CHce to si s tím ještě jednou pohrát.:)

Když neotevře dveře, tak se jaksi nepodívá.

Vy mě nerozumíte.Jistě že musí opět vymontovat lištu i s převodníkem otevřít ho vložit do něho kliku a vyskoušet pohyb.

Tak jsem zjistil,,že jsem si popletl že nemůže dveře otevřít !*zed*

hodnocení

0x

Ještě by byla jedna možnost,kterou jsem musel udělat u zaseknutého okna je,odjistit panty,dveře uvolnit a něčím slabím se pokusit ty špunty odsunout.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]