Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem přes antikvariátní eshop knížku - je jako nová, vypadá téměř nečtená. Ale předchozí majitel byl asi náruživý kuřák, protože z ní silně zavání tabákovým kouřem. Už tři dny mám knihu vystavenou na balkóně, ale kouř z ní nevyprchal. Smrdí opravdu náramně a obávám se, že by v regálu načichly sousední knihy.
Nevíte, co s tím?
Tak s tím ozonem jsem to popravdě moc nepochopil. Kromě toho, že nejsem kuřák, nejsem ani řidič
Když bylo ještě povoleno všude kouřit, dala jsem si svetřík na noc na radiátor a ráno byl v pořádku. Nebo ven, jestliže mrzlo.
Zdravím.Nevím jestli to pomůže na knížku,ale jako ,,pohlcovač,, pachů dávám do ledničky štamprdli s octem.Zkuste spojit obojí - otevřenou knížku do lednice/mražáku+štamprdli s octem.Nechat asi tak den,pak vyvětrat venku a znovu.Knížku jsem ale nikdy do mražáku nedával - nemůže nějak ,,navlhnout,, a pak se pokroutí listy a obal?
Nebo - nešlo by to reklamovat a vrátit pro kuřácký smrad? Jsem teda kuřák,ale ten smrad někde/u někoho/z něčeho taky nemám rád.
Odbočka - mám kocoura,ale poznám při projití kolem dveří bytu kdo ho má doma taky.Psa taky - mokrej smrdí a suchej štěká .
Ale všechna zvířata mám rád - někdy víc jak lidi.Snad mimo rozběhnutýho geparda nebo bachyně prasnice s mladýma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.