Nejste přihlášen/a.
poradte ze zkušenosti , je už starší 70letá ,má dva roky po operaci bederní páteře , nevím jakou matraci vybrat ,aby byla dobrá , podklad je normálná válenda letiště rošt je z drárů spirálových , není tam tedy dřevěný rošt.
Jakákoliv matrace je špatně/nedostačující nebo dočasná - začněte od postele - ideálně polohovatelný rošt typu nemocničního lůžka.
komerční článek na toto téma zde - ale za mne bez pořádné postele jsou matrace jen dočasným řešením a zbytečně vyhozené peníze
Mimochodem - člověk 1/3 svého života prospí. Kolik investujete do "času" výrazně kratšího u různých zálib? Zrovna postel a kvalitní spánek výrazně ovlivňuje další 2/3 NEJEN vašeho života. Nevyspalý člověk může být příčinou mnoha dalších stresů a zdravotních potíží lidí v jeho okolí.
Obdobný názor jako jmlc mám i já. Ono je těžké něco vybrat a ceny zrovna nejsou nízko.. Univerzální je z mého pohledu rošt z lamel(některé mají "pod zády" možnost upravit tuhost) a na to minimálně 20 cm matrace-měkkčí či tvrdší. Měkkčí pro ty co spí na boku a jsou váhově dole, tvrdší pro ty co spí většinou na zádech a mají nějaké to kilo navíc.. Jsou i matrace s různou tvrdostí z obou stran, ale "těžší" osoba ten rozdíl v tvrdostech nepozná..
Mam velke problemy s pateri, sice ne operovanou, ale pred lety zlomenou. Jedina matrace, na ktere se opravdu vyspim, je tastickova. V kombinaci s kvalitnim lamelovym rostem. Pekne kopiruje kazdy kousek tela a nikde netlaci.
Dábel, ano, každému vyhovuje něco jiného. Já navíc nesnáším línou pěnu, tak mám ten výběr opravdu malý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.