Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení v místě pozednice

Od: pppp* odpovědí: 7 změna:

Stále mi nějak uniká , jak řešit detail zateplení orsilem v místě pozednice,protože mám pozednici zároveň s venkovní hranou zdi a bude tedy z venku vidět.Takže mezi trámy jsou velké obdelníkové díry ven.Nad trámy je paropropustná folie a venkovní palubky jsou z vrchní strany trámů.Mám ty otvory před pokládkou orsilu prostě zadělat prkny? V kterém místě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dejte foto, nerozumím

koukal jste na cad detaily?

zvenku bude vidět vata? podbití nebude?

doplněno 18.05.10 20:37:

ale stále nerozumím co je za problém, jako že mezi trámy je vidět ven? Vata přijde mezi palubky a difuzku, z čeho a jak solyý je půlštok?

fotku, ne výkres

doplněno 18.05.10 20:38:

izloaci před pozednici.

pppp*
18.05.10 20:26
hodnocení

asi takto

Zateplení v místě pozednice

bart*
hodnocení

0x

Já to chápu, prostě šířka pozednice=šířce stěny, je to tak? Já bych zateplil pozednici z venkovní strany fasádním polystyrenem (aspon tl.100), podle toho kolik se Vám tam vleze, nevím kolik tam máte místa... a z vnitřní strany normálně parozábranu, min.vlnu a palubky..Tím pádem mezi polystyrenem a vlnou vznikne vzduchová mezera (což vlastně má taky izolační vlastnosti) Chce to opravdu foto!

ano, chce to opravdu fotku, páč jinak spekulujeme.

100mm je žalostně málo...

doplněno 19.05.10 20:04:
to co vidím na fotce je úplně normální. Vložíte izolaci před zeď, mezi krokve, pod krokve, pak parotěska a SDK.
ICQ 55180641
mailto: milan.cukrar@volny.cz
doplněno 19.05.10 20:05:

ještě dejte foto ukončení filie pod hřebenem

Je filie u okapu ukončena dle ČSN okapničkou?

doplněno 19.05.10 20:05:

ještě dejte foto ukončení filie pod hřebenem

Je filie u okapu ukončena dle ČSN okapničkou?

pppp*
hodnocení

ano ,je to tak...slabá zeď, pozednice = téměř zeď. Chtěl bych to řešit zatím pouze zevnitř...Jiné foto zatím nemám...

Zateplení v místě pozednice #2
standam*

muzes to udelat nasledovne.

V miste pozednice na vnejsi strane pridelej zarazku(prkno) aby izolace byla fixovana a dale viz foto.

Zateplení v místě pozednice #3
standam*
20.05.10 07:01

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma paropropustná folie

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]