Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji stativ, držák na stříkající hadici

Od: zahradnik* odpovědí: 4 změna:
Potřebuji stativ, držák na stříkající hadici (volný konec, žádný trysky) - napadá nějakého Kutila, jak a z čeho to vyrobím?
Prostě potřebuji uchytit hadici a za fixovat jí na směr a výšku, aby prýštila vodu
Třeba kolik zapíchnou do země a nějakou sVěrku na uchycení hadice - aby šla za fixovat ve výšce 0 až 1 m nad zemí, a elevace 0 až 45°
Představuji si tam křídlovou matici a jaké dva plechy, ale nějak nevím z čeho to třeba vzít abych to nemusel svařovat vymejšlet
Tak nějak mě nenapadá, z čeho to rychle levně vyrobit

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Používam k tomu zbytky medeného a starého hliníkového drôtu s izoláciou, čo mi zostal po montáži elektroinštalácie. Do zeme zatlčte kolík a k nemu hadicu drôtom prikurtujte.

bery*
hodnocení

0x
Tak tak, buď kus silnyho drátu kolem hadice a zmuchlat tak, aby to stalo na zemi, nebo pověsit na strom, nebo jsem používal svěrák, ten ji spolehlivě držel postavený skoro kdekoli.

riva
hodnocení

0x
Propletl jsem hadici skrz štafle a pak natáčel štafle.

111®
hodnocení

0x
A neni nejlépe pouzit pozink vodovodni trubku, pridat klinka, na spodni privarit kus roxoru, kolena doplnit spojkami na hadice a hotovo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]