Potřebuji stativ, držák na stříkající hadici (volný konec, žádný trysky) - napadá nějakého Kutila, jak a z čeho to vyrobím? Prostě potřebuji uchytit hadici a za fixovat jí na směr a výšku, aby prýštila vodu Třeba kolik zapíchnou do země a nějakou sVěrku na uchycení hadice - aby šla za fixovat ve výšce 0 až 1 m nad zemí, a elevace 0 až 45° Představuji si tam křídlovou matici a jaké dva plechy, ale nějak nevím z čeho to třeba vzít abych to nemusel svařovat vymejšlet Tak nějak mě nenapadá, z čeho to rychle levně vyrobit
Používam k tomu zbytky medeného a starého hliníkového drôtu s izoláciou, čo mi zostal po montáži elektroinštalácie. Do zeme zatlčte kolík a k nemu hadicu drôtom prikurtujte.
Tak tak, buď kus silnyho drátu kolem hadice a zmuchlat tak, aby to stalo na zemi, nebo pověsit na strom, nebo jsem používal svěrák, ten ji spolehlivě držel postavený skoro kdekoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.