Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje tento karburátor?

Od: boban® odpovědí: 8 změna:

Na jednu z mých motorových pil by měl být použit tento karburátoer,dle vyjádření dovozce

Karburátor:

MC16A17-1, výrobce Painier

Já ale tohle na internetu nemůžu najít, existuje vůbec tenhle typ karburátoru? Na karburátoru je napsáno Walbro, nějaký číslo, ale takový karburátor Walbro nevyrábí, tak je to asi kopie...Importér tvrdí, že je to ten MC16A17-1 ale to taky nemůžu na netu najít

dik

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pila
hodnocení

0x

Zkusil jsi to najít i podle fotek? Např. allegro.pl/...

Dej fotku i sem.

hodnocení

díky

ten karburátor má dva seřizovací šrouby (L,H) krytý v samotným tělese celýho karburátoru(viz poslední fotka kam ukazuju černou páskou) a nemá je tak "odhalený " jako na těch v Allegru,viz foto, je na něm nápis Walbro, ale nevím*nevi*

Existuje tento karburátor?
Existuje tento karburátor? #2
Existuje tento karburátor? #3

hodnocení

0x

Existuje možnost koupit "Opravárenskou sadu membrán"pro Tvou pilu s tajným názvem a karburátor s nějakým číslem.

Také jsem hledal karburátor pro svou starou pilu, ale cena mne přesvědčila koupit sadu membrán: odkaz

Pila jede jak nová.

hodnocení

@stefran

omlouvám se, jedná se o pilu Riwall RPCS 5545,zapooněn jsem to napsatj

V poho názvy se doplní.

Osobně jsem hledal membrány jen podle názvu karburátoru Walbro a tvaru membrán.

Výrobní číslo na karburátoru (vyražené na těla karburátoru) mi taky moc nepomohlo.

10.09.23 16:15
hodnocení

dík

hodnocení

Jedná se o pilu Riwall RPCS 5545

mám pil víc, i kvalitní

i tahle čínská pila tahle funguje, ale příště bych koupil nějakou jetou značkovou,tahle má velký vibrace

je to jak tu furt na poradte píšu, kupovat už jen kvalitní věci,třeba použitý

hodnocení

vyráběla to tahle firma,model už se nevyrábí

MC16_Chain saw ca/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]