Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji na plastovou bečku s vodou o objemu 50l sehnat nějaké plastové podložky, na které bych je mohla postavit na trvalo, musí snést 50kg.
Rozměr +/- 310mm průměr barelu a potřebuji ho vyzvednout asi o +/- 270mm.
Neporadil by mi někdo kde se dá něco takového sehnat?
Děkuji
Rozměr +/- 310mm průměr barelu a potřebuji ho vyzvednout asi o +/- 270mm.
Neporadil by mi někdo kde se dá něco takového sehnat?
Děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Jmenuje se to podstavec sudu, prodává se to přímo pro tento účel. Je si vyberete vhodnou velikost. Např. zde:
obi.cz/...
obi.cz/...
Běžnější jsou pro větší sudy, ale existují i pod 50 l, jen bývají dražší, asi že se méně prodávají. Takže může být výhodnější koupit ten větší.
obi.cz/...
obi.cz/...
Běžnější jsou pro větší sudy, ale existují i pod 50 l, jen bývají dražší, asi že se méně prodávají. Takže může být výhodnější koupit ten větší.
0x
Záleží na tom co máš k dispozici a nebo kolik hodláš investovat.
Já bych třeba zkusil vyrobit tři čtvercové malé palety a ty bych použil na vypodložení sudu.
Taky můžeš koupit dvě ztracené bednění a přes horní plochu položit desky. Stejně se dají použít zatravňovací bloky.
Asi by to vydržel i tvrdý polystyren, ale ten může na slunci dost trpět.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]