Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpětný ventil

Od: roman46 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den já bych se chtěl zeptat jestli je na obrázku zpětný ventil protože mi nevipina voda do bojleru,furt napouští.
Zpětný ventil
Zpětný ventil #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, za ventilem je pojistny ventil se zpetnou klapkou. Porad napousti vodu tzn. Ze mate nekde otevrenou teplou vodu a proto se napousti voda do bojleru.

roman46
hodnocení

Všechno jsem zkontroloval a je zavřené tak jestli není ta zpětná klapka

hodnocení

0x
Když pořád napouští yyyy tak pak musí někam odtékat... Jak se projevuje to napouštění...

hodnocení

0x

To je v pořádku. Zpětná klapka brání vypuštění, nikoli napuštění.

roman46
hodnocení

Mně to připadá jakoby ta voda se vracela zpět do studny jakoby cirkuluje protože nikde nic netece

Tak to je něco jiného. Aby se voda vracela do studny, tak by musel být současně otevřený výtok, vadná klapka před bojlerem, zastavené čerpadlo a vadná klapka v koši ve studni. Tolik událostí najednou je dost nepravděpodobné. Můžete tu závadu popsat podrobněji?

hodnocení

0x
Z toho ventilu stále kape voda?
Pokud ano, tak jedině vyměnit za nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]