Nejste přihlášen/a.
prosím poradte stranky kde koupit Cest. postylku kde mate zkušenost.a jakou diky.
třeba tady hastrmanek.cz/...
nebo zbozi.cz/...
vlastní zkušenost nemám, ale zmámí ji kdysi dávno používali a nestěžovali si
Mám měsíc starou vnučku, cestovní postýlku jsem si koupila v interšparu-to víte, byla v akci. zatím je v krabici a kdo ví, zda kdy bude k užitku.Špatně se skládá-já to nezvládnu, manžel jen se spoustou sprostých slov který debil to vymyslel...Rošt je nízko, no jak říkám nevím zda to nebylo zbytečné.
Já jsem kdysi řešil tu postýlku tak, že podle rozměrů v autě ( hodně jsme cestovali s dětmi) jsem svařil dva obdélníky z kulatiny, spojil je otočně dvěma šrouby, žena ušila látkový vak, navlékli jsme na rámy a dva roky ji používali ať v autě nebo venku, ve stanu, u vody, i v bytě. Když překážela, tak se složila a šup pod postel. Vešla se dokonce na zadní sedadla a počas jízdy tam malá spala. Tenkrát ještě o nějakých sedačkácha dokonce povinných nebylo ani slechu. Mnohokrát jsme ten vak použili ho na přenášení vložených dětských věcí z bytu do auta.
doplněno 18.05.10 15:51:obrázek nic moc, ale doufám, že to pochopíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.