Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr foliových dvířek kuchyňské linky

Od: oliv odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Máme novu kuchyňskou linku.Okno do kuchyně je směrováno do sousedního domu, který mi hází stíny.Vybrala jsem foliová březová dvířka s tmavým korpusem. Tento výrobce dvířek má léta v bříze dost tmavá a stíny od sousedů způsobují pocit ponuré místnosti-podlaha je také tónovaná kvůli nečistotám.Korpusy časem vyměním za světlejší. Ráda bych měla dvířka bílá (odrážejí světlo).Dá se vůbec taková folie natřít a event.čím. Nová dvířka si nemůžeme z finančních důvodů dovolit.

Děkuji za odpověď

Olina

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x
A co to polepit smolepící folií. Každá reklamní agentura má nějaké odřezky.

hodnocení

0x
Folie se určitě natřít dá,ale asi by bylo rozumnější si od výrobce objednat bílý dvířka stejných parametrů.Pro řešení mila by bylo nutný,aby dveře byly bez profilu,což se dneska snad už ani nedělá.Pokuď budete volit cestu nátěru,použijte některý z vodou ředitelných laků,doporučej vám je ve specializovaných prodejnách,a nezapomeňte před nátěrem folii řádně odmastit!
al bunda*
Přičemž je rozumnější nátěr provádět malým molitanovým válečkem, než štětcem.
Hodně zdaru.
oliv
hodnocení

zeptám se asi dost blbě, ale když se použije vodou ředitelný lak, bude možné dvířka vodou umýt, aniž by se smyla barva?
jaja28*
Bude to možné. Musí se však nechat nátěr pořádně uschnout - ztvrdnout. Pak už nebude jaký koliv problém s jeho umýváním.
Ano, jedná se o disperzní laky,kerý sou rozpustný jen v okamžiku nanášení.Ten váleček bych v případě profilovanejch dvířek rozhodně nedoporučoval!Profoly by pak bylo stejně nutný dojet štětečkem.

oliv
hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi.

Internet máme krátce a Vaše stránky (nebo jak se to jmenuje) jsou moc prima. Jsou tu témata, která mě moc zajímají. Ležím u toho přes noc a nemůžu se odtrhnout. Člověk na mateřský je normálně izolovanej. Tady vidím, že i ostatní řeší podobné problémy.

mil®
To jsme rádi, že se vám tu líbí. Toto jsou i moje nejmilejší www. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]