Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Máme novu kuchyňskou linku.Okno do kuchyně je směrováno do sousedního domu, který mi hází stíny.Vybrala jsem foliová březová dvířka s tmavým korpusem. Tento výrobce dvířek má léta v bříze dost tmavá a stíny od sousedů způsobují pocit ponuré místnosti-podlaha je také tónovaná kvůli nečistotám.Korpusy časem vyměním za světlejší. Ráda bych měla dvířka bílá (odrážejí světlo).Dá se vůbec taková folie natřít a event.čím. Nová dvířka si nemůžeme z finančních důvodů dovolit.
Děkuji za odpověď
Olina
Děkuji za Vaše odpovědi.
Internet máme krátce a Vaše stránky (nebo jak se to jmenuje) jsou moc prima. Jsou tu témata, která mě moc zajímají. Ležím u toho přes noc a nemůžu se odtrhnout. Člověk na mateřský je normálně izolovanej. Tady vidím, že i ostatní řeší podobné problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.