Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Šunka v blistru

Od: dedabrno® odpovědí: 3 změna:

Rád bych se zeptal na zkušenosti jiných: Po otevření plastového obalu s nějakým krájeným šunkovým produktem se vyline nepříjemný zápach a to i když se jedná o výrobek čerstvý, tedy před uplynutím exp. doby. Údajně se jedná o nějaký konzerční či stabilizační plyn. Někdy ten zápach se během několika minut ztratí, někdy ale přetrvá i po úplném otevření blistru. U některých výrobců srovnatelného zboží tento problém ale neexistuje.

Dá se toto zboží konzumovat, pokud zápach zmizí ...? Reklamace?

Děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x
Mně osobně šunka v blistru smrdí vždy, a proto šunku z blistru syrovou nejím, když už, tak ji použiji jedině tak do zapečených jídel.

 

dss
hodnocení

3x
Ochranná atmosféra. Tuším dusík? ostatně Dusíka tou solí, takzvanou prebendou se to i barví na růžovo.
Btw proč konzumuješ rakovinotvorné uzeniny navíc balené v plastu? Uzeniny byly vynalezeny proto, aby zakonzervovali maso na x měsíců, koupit si blister, nebo uzeninu, a hned jí sežrat, nedává žádný smysl.
To není jídlo, to není na hlad, to je prostě jenom na chuť… jasně, malém objemu to není nějak extra škodlivé, ale kdo dodrží ten malý objem?
02.09.23 19:32
Souhlasím :)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]