Dobrý den, mám kotel Protherm 12kw. Nahřivá se voda na koupání i do radiátorů, ale výkon prostredni dioda je stále na nule, takže nejde topení, máte někdo prosím podobnou zkušenost a radu. Děkuji moc.
Asi něco nechápu. Píšete že kotel hřeje a nejde topení, ale voda do radiátorů má 60stC. Tak snad jen špatně ukazujeme display, ale kotel je jinak funkční. Já bych si přečetl pečlivě návod a pokud bych tam nenašel pomoc, zeptal bych se servisu či výrobce.
Jestli jsem to správně pochopil, chcete si zatopit-ohřát vodu v radiátorech. Kontrolka(LEDdioda) prostorového(pokojového) termostatu na kotli nesvítí(ta úplně vlevo), nemáte ho pravděpodobně nastavený na požadovanou teplotu(např. 22°C) nebo nejsou vloženy do termostatu baterie, aby seplo relé/spínač. Kontrolka nízkého tarifu svítí(ta úplně vpravo), takže se čeká jen na povel z termostatu někde v pokoji.
draha
Děkuji za odpověď. Termostat je v pokoji funkční, voda do radiátorů cca kolem 60 stupnu nahřátá.. jde o to, ze elektrika (viz 0kw, nejede a nevíme proc), normalne tam bývá kolem 4kw
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.