Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co používáte za aviváž na praní?

Od: vv odpovědí: 27 změna:

Zdravím, zkoušela jsem Cocolino, Silan, Puellu i Giovani, ale pořád to není ono. Mám 2v1 pračku a sušičku a po vyúrání a usušení prádlo nijak nevoní nebo jen malinko. Co používáte jako aviváž aby Vaše prádlo opravdu vonělo?

(Pračka se sušičkou jsou téměř nové.)

Děkuji.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Aviváž už několik let nepoužívám. Prádlo voní dost od prášku na praní.

vv
hodnocení

Děkuji za Vaši odpověď, ale na to jsem se vůbec neptala... Zkuste přítě odpověďět na otázku...

anonym2735

Nemusíte ihned být tak nepříjemná. Přijde mi vaši odpověd docela k smíchu.

aaa
hodnocení

2x

A k čemu to je? Na nic to nepoužívám a jsem naživu.

vv
hodnocení

Gratuluji k životu ! ale jste úplně mimo... Neptala jsem se kdo to používá nebo ne... nebo kdo je bez toho naživu :D

aaa

vv - napsal jsem Ti to tam dost jasně, nevím kdo neumí číst, ale já do školy chodil. K čemu používat takový hlouposti a vyhazovat peníze, př. ničit pračku. Po nějakym roce budeš psát o tom, proč Ti smrdí pračka. Tady máš odpověď.

K čemu to je? Jsou to jako tekuté vosky. Je to na to, aby pračka byla zalepená na odměrkách a zašvihaná těma sajrajtama, když někdo pere na 30 a 40.

A alergici se drbali :)

petrapri

Mám stále a tu samou pračku už 17 let, aviváž používám, pračka nesmrdí a pere jako nová.

id
hodnocení

2x
Nejlepší vůni dosáhnu sušením venku na sluníčku a větříku a to i v zimě. Bydlím na samotě.
vv
hodnocení

Ano to samozřejmě :) ale můj problém praní tohle neřeší, když bydlíme v králíkarně a u hlavní silnice...

hodnocení

2x

Na ručníky místo aviváže ocet. Po aviváži ručníky, osušky nesají. Sorry tazatelko, na tohle jste se neptala, velmi se vám omlouvám.

petrapri

Nemáte pravdu, po aviváži naprosto v pohodě ručníky sají. Nesmíte tam vylít celou láhev.

hodnocení

1x

No ono záleži na na programu práčky,kedy tú aviváž tam pustí. Ak po aviváži ešte to raz vypláka v čistej vode,tak to voniať veľmi nebude.

vv
hodnocení

Děkuji za normální odpověď.

gery
hodnocení

1x
Střídám momentálně tři značky Coccolino, Softlan a Waschkönig. Zkoušeli jsme snad všechno možné, většina se nám neosvědčila. Nejlevnější aviváže jsou jako když tam nic nedáte. Byli jsme velmi nespokojení s Quanto, to je doslova obarvená voda. Lenor, přestože není levný, tak také nic moc. Silan nám kdysi vyhovoval, ale je nějaký asi náchylnější na skladování, takže se nám tam po větším nákupu do zásoby po čase utvořily menší hrudky. Takže to už také nebereme. Snažím se spíš kupovat ty aviváže, které nejsou primárně určené pro východní trhy, tzn. nemají žádné české, polské aj. popisky nebo jsou dodatečně nalepené nálepkou. Tam je určitá šance na kvalitu.

hodnocení

0x

Já používám aviváž, protože mám ráda prádlo měkké a voňavé. Ať si každý dělá co chce. A suším v sušičce, venku už delší dobu ne, protože kdekdo griluje a nestojím o prádlo s černými sazemi.

Teď jsem koupila opravdu za super cenu italskou Azzurro, mám tu značku ráda, zkuste:)

allegro.cz/...

Žehličku málo na co vezmu do ruky, ze sušičky mám prádlo krásně natřepané a nezmačkané.

julie1234*
hodnocení

0x
Modré obyč. Cocolino anebo Black Currant od Eurony.

30.08.23 13:38
hodnocení

0x

Puella

30.08.23 19:06
hodnocení

0x

Batole.

hodnocení

0x

Coccolino, ale také mám občas pocit, že je to jako bych ji nepoužil.

hodnocení

0x

používáme lenor a prádlo voní někdy až moc

hodnocení

0x
Používám Lenor , modrý

flip
hodnocení

0x

Také Puellu, semtam ještě kokosový Silan :)

hodnocení

0x

Používám od Dedry parfumage. Prádlo voní i po sušení v sušičce.

michal72
hodnocení

0x

Tak pokud vám nevoní giovany ,puella připadně tesory , tak už nevim. A rada pro dementy: desetkrát si přečtěte otázku , než nás tu oblažíte svými moudry , absolutně nesouvisející s otázkou.

jitka81
hodnocení

0x
Používám Puellu nebo aviváž a perličky do bubnu pračky .

karolka99
hodnocení

0x
Absolutne nechapu ty odpovedi tady . Proc se asi pani/slecna pta?! Protoze chce, aby si mohla cuchnout k pradlu a zavrit oci nad tim, jak nadherne voni!
Avivaze jsem pouzivala dlouho, ale ty nevydrzi, pak jsem kupovala vune do pradla z Actionu, které voní krásně, ale neudrží se jakmile je prádlo nějakou chvíli ve skříni.
Nakonec jsem si objednala vzorky Puelly když měli akci, a zjistila jsem, že se vážně vyplatí si připlatit :). Prádlo mám měsíc ve skříni, pak si ho obléknu, a pořád nádherně voní!
Akorát bych ji nepoužívala u alergiků (lupenka apod.)
Jinak taky mám pračku a sušičku, když se denně vracíte z práce v půl šesté, nemáte úplně náladu nechávat prádlo “vyvonět” na čerstvém vzduchu na dvorku, který sdílíte s 8-mi byty důchodců, co mají vedle vás svoje bombarďáky praný v minimu prášku, aby neplýtvali (viz. Takový rady jsou k ničemu, a raďte si je mezi sebou lidi, co máte baráček se soukromým věšákem a soukromými voňavými kytičkami na zahradě :) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]