Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zkoušela jsem Cocolino, Silan, Puellu i Giovani, ale pořád to není ono. Mám 2v1 pračku a sušičku a po vyúrání a usušení prádlo nijak nevoní nebo jen malinko. Co používáte jako aviváž aby Vaše prádlo opravdu vonělo?
(Pračka se sušičkou jsou téměř nové.)
Děkuji.
Gratuluji k životu ! ale jste úplně mimo... Neptala jsem se kdo to používá nebo ne... nebo kdo je bez toho naživu :D
vv - napsal jsem Ti to tam dost jasně, nevím kdo neumí číst, ale já do školy chodil. K čemu používat takový hlouposti a vyhazovat peníze, př. ničit pračku. Po nějakym roce budeš psát o tom, proč Ti smrdí pračka. Tady máš odpověď.
Já používám aviváž, protože mám ráda prádlo měkké a voňavé. Ať si každý dělá co chce. A suším v sušičce, venku už delší dobu ne, protože kdekdo griluje a nestojím o prádlo s černými sazemi.
Teď jsem koupila opravdu za super cenu italskou Azzurro, mám tu značku ráda, zkuste
Žehličku málo na co vezmu do ruky, ze sušičky mám prádlo krásně natřepané a nezmačkané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.