Nejste přihlášen/a.
Mám nově udělané rozvody topení v celém domě a nechal jsem si dat radiatory i ve sklepě, mam jich tam celkem 3 + kotel. Sklep je zatím staveniste a sklad stavebního materialu, nevyuzívam ho zatím. Muj dotaz zní, zda se to finančně hodně projeví, pokud na těch radiatorech budu mít např 2-3 na hlavici. Rozvody jdou pod stropem, k radiatorum je vzdy odbočka max 2m dlouha.
Termostat mam v obyvaku, takze kotel se řídí jím, dole by to topilo prostě podle obyvaku. Ale zda tam bude velký rozdíl nebo ne, nedokazu rict.
Díky
Já také nedokážu říct jak velký to bude rozdíl, když ve sklepě topit budete, nebo nebudete.
K tomu abych to řekl bych potřeboval kompletní výkresy domu a projekt topení. Následně bych to musel pár desítek minut studovat, abych dal dohromady alespoň nějaké orientační číslo. Projektant který vytápění počítal, by toto měl hotové v příslušném softwaru relativně rychle a přesně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.