Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,manželka se pustila se synem do usazení trámků do kotevních patek typu ,U". Vznikla jim mezera 2cm mezi trámkem a patkou do té natlouli dřevěné klinky a stáhli šroubem. Podle mne špatně, klínky časem vyhnijí.
Chci použít chemickou kotvu k vyplnění, během aplikace bych postupně vkládal ocel.drátěnku do mezery a aplikoval chem.kotvu, abych 2cm mezeru vyplnil a zpevnil. Boky bych utěsnil kvůli vytékání dřevěnýma lištama, které budou obaleny fólií. Takto bych aplikoval každý trám jen z jedné strany takže tři streany budou ,,dýchat" . Poraďte mi chemickou kotvu a nebo chem. maltu, která pořádně zatvrdne, odolá mrazu, vodě atd., abych pak mohl pevně trám v kotevní patce stáhnout šroubem.
Dik za každou radu.
Mirek
Chci použít chemickou kotvu k vyplnění, během aplikace bych postupně vkládal ocel.drátěnku do mezery a aplikoval chem.kotvu, abych 2cm mezeru vyplnil a zpevnil. Boky bych utěsnil kvůli vytékání dřevěnýma lištama, které budou obaleny fólií. Takto bych aplikoval každý trám jen z jedné strany takže tři streany budou ,,dýchat" . Poraďte mi chemickou kotvu a nebo chem. maltu, která pořádně zatvrdne, odolá mrazu, vodě atd., abych pak mohl pevně trám v kotevní patce stáhnout šroubem.
Dik za každou radu.
Mirek
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Chlapci, kotevni patku manželka zasypala hlinou...tu ja odklidim a obnazim ji. Primárně se mi jedná o vyplnění mezery! Bohuzel! Chtěla mne překvapit a to se skutečně podařilo. Tim se zabývám. Diky za odpovědi.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]