Dobrý den, do garáže mi topenář vyvedl topeni a zoatečku v mědi a zaslepil. Chtěl jsem uřezat nasadit ventil se samosvornym sroubenim a pokracovat po garazi v ppr, chtel jsem rovnou na ventil napojit nástěnku, jaké ale bylo překvapení když 3/4 nešla našroubovat a to mi ji k tomu dali přimo ve vodotopo obchode. Extistuji nejale redukce popr co to je za rozmer? Dekuji. Skoda ze neni 22mm ppr, udelal bych to stejne jak s tou mědí samosvornym sroubenim...
No a ten kulák tam chcete zachovat?Jestli jo tak tam zas musíte vrazit cu trubku 22mm.Takže buď máte kousek doma jednu stranu do ventilu na druhou svěrku obchod-vtp.cz/... nebo někde nechat napájet cca 5cm na přechodku obchod-vtp.cz/... a pokračovat v ppr obchod-vtp.cz/... , ale je to takové pat mat.. Ten váš ventil bych vyhodil a šel bych pouze přes ten svěrný přechod popř. za ním použil klasický ventil
Právě tím kulákem jsem chtěl začít, aby šla garáż odříznou, i kvůli nějakému vypouštění, aby pak nemelo vlivi na dům. Także děkuju za vaše návrhy a jeden z nich vyberu. Hezký den
Buďto naletovat na jeden konec měděné trubky závitový přechod, nebo sehnat svěrný přechod , nebo pokračovat v mědi až k radiátorům. Nebo nechat na soustruhu vytočit závitové přechody
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.