Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřeboval bych poradit, odpadlo par kusu soklu o tloustce cca 2cm ze zateplene fasady. Cim bych to mel prilepit? Rikal jsem si, že na lepidlo to neni, spis mamut a pak zatmelit PU tmelem nahore a dole? Diky
jsem ted mimo, takze fotku neporidim, ale co vim, tak omitka je akrylatova a pod ni je 10 cm polystyrenu. Jde mi asi o metr a pul soklu, ktery byl lepen cca 4 roky zpet, omitka byla delana cca 18 let zpet. napadl me bud ten mamut, ale pak jsem o tom premyslel a je to nejspis blbost. ted si rikam, ze nejlepsi by bylo flexibilni mrazuvzdorne lepidlo, tenkou vrstvu na omitku, tenkou na soklik a po vytvrdnuti to nahore uzavrit nejakym PU tmelem. Ono s tim asi nejde moc kouzlit, ale treba na to je nejaky postup/fígl... dekuji
Lepit na obálku. Jen připomenu, jak píše i pan vibe2, musíte zajistit, aby tam voda nezatékala, jinak se závada bude opakovat stále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.