Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co použít proti pavoukům v bytě?

Od: hanesz odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
poslední dobou se nám v panelovém domě vyskytují v bytě pavouci. Není den, abych 1-2 kusy nemusel zabít a vyhodit. Není to takový ten klasický záchodový pavouku, ale menší s taky docela dlouhými nohami.
Každopádně bych se rád zeptal, zda máte nějaké osvědčené tady tipy jak tomuto zamezit?
Přemýšlím o koupi odpuzovače do zásuvky. Případně o koupi nějakého roztoku.
Máte s něčím osobní a dobrou zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, asi se Vám to líbit nebude, ale proti pavoukům v bytě není žádná stoprocentní ochrana. Jsou užiteční, tak je nemusíte zabíjet, ale stačí je vyhodit z okna do přírody. Zkušenost mám takovou, že se doma musí uklízet. Zdravím!
fra

A proč by měl někdo odchytávat pavouky v bytě :-o když je tam nechce,má z nich fobii.Já je taky nechci,.Brrr

hodnocení

1x

Není to tenhle?
cs.wikipedia.org/...

Nepůvodní zavlečený druh, v poslední době si jich v domě všímám i já.

olinl
hodnocení

0x

Zajisti vchodové dveře těsněním a na okna a balkonové dveře je možno namontovat sítě nebo balkon. dveře za sebou hned zavírat. Vzduchotechnikou asi nepolezou, jsou tam "síťky"/digestoře, jedině ještě zkontrolovat stoupačky v prostupech do pater(utěsnit je silikonem, pěnou).

hodnocení

0x
Naučit je na návnadu třeba do nějakého kýble, až se tam sejdou ve větším počtu, tak je odnést do lesa nebo do křoví.
Vyhozením z okna jim neublíží, ale můžou na ně šlápnout lidi, takže vám moc za to nepoděkujou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]