Nejste přihlášen/a.
Rozhodl jsem se, že do systému nakonec přidám nemrznoucí směs. Mám kotel Atmos. Již jsem kontaktoval několik prodejců s všude vesměs stejná ráda - na směsi nezáleží, je to jedno. Kontaktoval jsem tedy také Atmos a bylo mi řečeno, že kotel je ocelový, tzn. musím použít směs, která se snese s ocelí. Nic konkrétního mi ale nedoporucili. Systém je kombinace ocelové a měděné trubky, radiátory korado. Doporučíte mi někdo nějakou směs? Tu směs je nutné po nějaké době odměnit, páč to bude odhadem 10 az 12 tisíc? Děkuji
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Já mám takový nápad...
Co kdybyste se neptal prodejců (kterým je všechno šuma fuk), ale přímo výrobce? Nešlo by to?
Kontakty:
Obchodně-technický zástupce - teplonosné kapaliny:
Ing. Jan Coufal, tel.: 777 680 537, coufal@agrimex.cz
Mgr. Petr Koudela, tel.: 602 686 171, koudela@agrimex.cz
tm
Jste si jistý, že se to dá použít do topení? Nejsem si jistý... do chladiče, 20 litrů za 800. Koukám, že allegro nabízí striktně vše z Polska.
jenda22
Motor ma stejne ruznorode materialyvcetne litiny v blocich motoru treba Ford. Poslouzi to stejne. Voda nezamrzne, je zgelovati pri horsim pomeru.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]