Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemrznoucí směs do topení - jakou vybrat

Od: tm odpovědí: 11 změna:
Rozhodl jsem se, že do systému nakonec přidám nemrznoucí směs. Mám kotel Atmos. Již jsem kontaktoval několik prodejců s všude vesměs stejná ráda - na směsi nezáleží, je to jedno. Kontaktoval jsem tedy také Atmos a bylo mi řečeno, že kotel je ocelový, tzn. musím použít směs, která se snese s ocelí. Nic konkrétního mi ale nedoporucili. Systém je kombinace ocelové a měděné trubky, radiátory korado. Doporučíte mi někdo nějakou směs? Tu směs je nutné po nějaké době odměnit, páč to bude odhadem 10 az 12 tisíc? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám takový nápad...

Co kdybyste se neptal prodejců (kterým je všechno šuma fuk), ale přímo výrobce? Nešlo by to?

agrimex.cz/...

Kontakty:

Obchodně-technický zástupce - teplonosné kapaliny:

Ing. Jan Coufal, tel.: 777 680 537, coufal@agrimex.cz

Mgr. Petr Koudela, tel.: 602 686 171, koudela@agrimex.cz

tm
hodnocení

Dobrému prodejci by to asi nemělo být fuk. Stejně tak mě zarazila odpověď atmosu. Kup si co chceš, aspoň bude důvod pro neuznává reklamace. Ale výrobce chce taky asi prodat)) děkuji ta tip, zeptám se.

kenav
hodnocení

0x

Je pro to vážný důvod?

tm
24.08.23 17:40

Pro co?

vibe2*

Asi pro nemrznoucí směs místo temperování ...

kenav

Ocelový kotel,měděný trubky,nemrznoucí směs ať poradí topenář bude tam něco odcházet

tm
hodnocení

No myslel jsem, ze za ty prachy to bude jednodušší... temperoval jsem jeden rok, když jsme byli rok u Bohemky. O cenu zase tak nešlo, ale trochu nervy nechat přímotopy v drevostavbe třeba 3 týdny bez dozoru. Plyn není.

jenda22
hodnocení

0x
tm
hodnocení

Jste si jistý, že se to dá použít do topení? Nejsem si jistý... do chladiče, 20 litrů za 800. Koukám, že allegro nabízí striktně vše z Polska.
jenda22
Motor ma stejne ruznorode materialyvcetne litiny v blocich motoru treba Ford. Poslouzi to stejne. Voda nezamrzne, je zgelovati pri horsim pomeru.
tm

Taky by člověk laicky řekl, že nemrznoucí do auta a topení jedno musí být... spíš mě zaujala ta cena, protože ta vaše směs je zlomek toho, co stojí směs do topení... jenže do auta se tak nějak leje všechno levné, protože se bere, že auto je záležitost na pár let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]