Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička - připojení odpadní hadice

Od: pidgiin® odpovědí: 23 změna:

Koupil jsem sušičku prádla, která nemá klasickou odpadní hadici, ale jenom nádržku na vodu. Chtěl bych poprosit o radu, jestli se dá odpadní hadice přikoupit. A pokud ano, na kterou část hadičky v zadní části sušičky ji mám připojit. Na tu silnější hadičku vpravo nahoře? Viz fotka. Děkuji!

Sušička - připojení odpadní hadice

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Všechno jde.

Zpravidla to však bývá napsáno v návodu k obsluze. Přečetl jste si ho dobře?

hodnocení

Jo, návody čtu rád, ale z tohoto nejsem moc moudrý. Jestli je vypouštěcí hadice "volitelné příslušenství", tak nevím, jestli ji mám, nebo nemám, a v tom případě bych si ji měl možná dokoupit. A taky nevím, jestli můžu tu vypouštěcí hadici umístit do odpadu k pračce. A ano, chci to udělat kvůli pohodlnosti, abych nemusel pořád vylívat kondenzát.

Sušička - připojení odpadní hadice #2
Sušička - připojení odpadní hadice #3

hodnocení

5x
Když něco nevíš, přečti si návod.

hodnocení

4x
Pri zasahu do susicky asi prijdete o zaruku. Je problem vylit nadobu na vodu a vycistit filtr, ktery stejne budete cistit po kazdem suseni?
hodnocení

Je pravda, že se na to ptám kvůli pohodlnosti. Vím, že musím čistit filtry od prachu, a rád bych si ušetřil práci s vylíváním kondenzátu.

lll
Práci? Vždyť je to otázka 10 vteřin...

hodnocení

4x

Pozrite do návodu. Pravdepodobne to bude hadička vľavo. Bude ju potrebné odpojiť od napúšťania nádržky - vyzerá byť len nastoknutá a napojiť buď na odpad alebo na nejaké predĺženie. Hadička vpravo bude pravdepodobne prepad a vracia vodu nazad do spodnej časti sušičky, keď je nádržka plná.

hodnocení

Ano, podle návodu to tak opravdu vypadá, že to bude hadička vlevo nahoře. Jenom mě mate, že je hodně tenká a že asi bude potřeba sehnat nějaké speciální rozbočení na odpad k pračce.

Sušička - připojení odpadní hadice #4

Sušička má podstatně menší odtork než pračka .K podomítkovému pračkovému sifonu se dá koupit redukce i rozbočka

sasa*
hodnocení

0x

Koupil jsem si auto . Kam nalít benzín? Proč nnenapíšeš typ? A proč ,když je pravděpodobně typ kondenzační vývod do

odpadu? Pohodlnost?, Nebo neznalost?

hodnocení

Obojí. Pohodlnost i neznalost :) Sušička LORD T3, kondezační.

hodnocení

0x

To nie je dobry napad, vyrobca vie, preco to takto navrhol a dodatocne upravy skoncia v lepsom pripade stratou zaruky. Proste ste kupili model, ktory nema pripojenie na odpad, naucte sa s tym zit.

hodnocení

0x

Také máme u sušičky nádržku na vodu, je to takový šuplíček a ten snadno vytánu a vyleju po každém sušení, též očistím filtr od nachytaných žmolků. Spodní filtr čistím občas, takto funguje již několik let.

hodnocení

Já mám taky vpředu šuplík, jenom si chci ušetřit práci :)

hodnocení

0x

Dejte fotku zepředu. Já mám vpředu velký šuplik na vodu. Odpadní hadice netřeba. Pokaždé šuplík vyliji a vyčistím filtry vevnitř, před bubnem. ;) Já si myslím, že hledáte vědecky. Toto je stroj pro ženy, tedy musí být jednoduchý a všechno musí být snadno přístupně. Ne aby žena hledala něco vzadu, za pračkou!

hodnocení

Ano, já mám taky vpředu šuplík. Jenom bych si chtěl trochu usnadnit práci :)

Myslim, ze si vse zbytecne zkomplikujete. Mam treti susicku a vyliti supliku mi nikdy nedelalo problem. To jste si mohl koupit ventilacni susicku, ktera vyvadi paru z domu,

sasa*

Ano souhlas. Viz. rada ze včerejška-koupil sis kondenzační- kondenzuje a neodvádí... Šáhnu vyliji do umývadla a vrátím zpět...

Vodu ze šuplíku vylévám roky, zatím žádnou únavu nepozoruji. Ve věku přes sedmdesát mě to třeba někdy zmůže, ale zatím se to nestalo.

dyck
hodnocení

0x
No tak tady ti místní koumáci excelentně poradili. Opět se musím stydět na výlevy někoho jiného. Pokud nevím, mlčím.

Jsi velice všímavý a tvé hodnocení je úžasné. Jen nechápu, proč při tak výrazné inteligenci si nevšímáš data, kdy byla otázka položena.

dyck
To já jsem si všiml, ale bylo mi z toho tak moc, smutno, že mi to nedalo. Stejně jako mi je teď smutno z tebe. Ty patříš asi k místním, který ví kulový a přesto maj potřebu se vyjadřovat.
Ano je smutné, když někdo po roce napíše a přitom sám neporadí ani ň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]