Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem i komín se soupouchem ve výší 40cm od podlahy. Ale to byla vyjímka. Většinou se dává do výšky, dle uvažovaného topidla, aby byl sopouch vždy výše, jak vyústění topidla.
Já jsem pro 120-150cm.
Tady nejde o ů nebo ú.Reagoval jsem na odpověď Milana.Přeci nebude nikdo dělat sopouch aniž by nevěděl jaký krb nebo kamna tam bude dávat.Myslím že se tazatel vduchu zasmál.Jinak,jsou topidla u kterých se sopouch dělá ve výšce topidla.U krbu mám sopouch 110cm i s kolenem,není třeba nic nastavovat ani řezat,jelikož to jsou ocelové trubky.V žádném případě 150cm.To bych musel probourat strop
V žádném případě 150cm.To bych musel probourat strop?***je jasné, že 150 cm je od podlahy..
Vy máte strop ve výši 150cm, nebo jste jen nepochopil
Ale klidně se smějte, když Vás správná odpověď baví.
Chlapci,mám dojem že se bavíte jeden o koze a druhý o voze,možná by pomohlo zopakovat názvosloví
@hakl
víte kolikrát se délá zaústění sopouchu v době, kdy člověk neví jaké konkrétní topidlo tam bude ...
nunici, já si myslím, že se bavíme o výšce vstupu do komínu, jako je na prvním obrázku.
Měřeno vždy od podlahy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.