Co takhle vyřešit příčinu a ne důsledek...je několik možností, jak odstranit vodu tekoucí po kachličkách:
Vaše dámy možná...
1. Stříkají vědomě vodu všude možně i nemožně... disciplína by mohla pomoci.
2. Používají velmi teplou, dá se říci horkou vodu, a pára se sráží na chladných kachličkách... snížit teplotu vody nebo zvýšit teplotu kachlíků, teda přitopit v koupelně před použitím.
3. Nejsou nuceny po sobě potopu v koupelně zlikvidovat... donutit je vzít hadr a pěkně poutírat, časem si dají víc pozor...
4. Nejsou zainteresované finančně na nákupu té chemie na odstranění vlhkosti, na prachy jsou lidé dost citliví...
Já si myslím že toto je snad normální - když si napustím vanu nebo se dýl sprchuji taky se nám orosí kachličky. vyvětrám a je to dobré (my máme v koupelně naštěstí okno)
Dík za nazory,Větrak el.je okno taktež ja jsem myslel že něco samo - přiznavam byla to blbost.
Ohledně přiliš horké vody - zkuste manželce snížit teplotu vody to nestoji za ty blbe kecy,uklizet samozřejmě uklizeji sami ,ja koupelnu používam sporadicky ,sprchy mám v praci a ještě k tomu v prac.době.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.