Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu využít motor z plotostřihu

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:
Hezký den,
dá se na něco použít motor z elektrických nůžek na živý plot?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Namontit ho do plotostřihu? *zmateny*. Vážněji - mám v dílně několik různých motorů - z ploťáku, z elektrické řetězovky, z praček, i z tyčových mixérů, bo je škoda to vyhodit, k něčemu se to využije. Zatím jsem nepřišel na to, k čemu. Svezu se v otázce, třeba někdo bude mít fajny nápad...

jim
Poznatek: chudí akumulují cetky (V pozdějším věku někdy až chorobné), bohatí jdou a hodí to do sběrnýho dvora, vědí, že je snažší si věc, když jí budou potřebovat, koupit.
Omlouvám se, že neodpovídám na otázku, ale nedalo mi to :) nehodnotím, pouze konstatuji

Taky se mi v dílně hromadí nejrůznější "hračky".Za dlouhých zimních měsíců odzkouším,nepoužitelné do šrotu,z použitelných (např.čerpadla) nejlepší zpět do skříně,ostatní taky do kovošrotu.

Po zkušenostech - věc na kterou 3 roky nesáhnu,potřebuju v momentě kdy ji vyhodím. Věc, kterou vyhodím hned, obvykle nepotřebuju.Věc kterou jsem odkládal jako funkční se po 3 letech nepoužívání stává nefunkční uloženkou. Co mám uloženo a hledám,stejně najdu až hledám něco jiného. *smich*

jimm
hodnocení

0x
To nevím, ale plotostřih jsem teď kupoval v Tescu, stál dost pod 4 stovky ve výprodeji (75% sleva), 500 W

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]