Odtrhnuta struna/lanko na jednej strane krovinorezu
Od:macoodpovědí:3změna:
Zdravim , mam hlavu od oregonu (mal som predtym hlavy ku krovinorezu Demon rq) a stale sa mi trha na jednej strane lanko .. Proste kosim a zachvilku vidim ze uz len jedna strana je vysunita .. musim rozobrat hlavu atd (a to som si kupoval hlavu aby som mohol rychlo navinut).. Kosim normal travy , neburam do kamenov /plotov nic .. Viete mi poradit co sa da robit? Dakujem
Dobrý den, já to řešil u "strunovky" výměnou struny/lanka za slabší - je ohebnější/pružnější a neláme se tak často, jako struna/lanko silnější a tvrdé. Také by to měl být výrobek nový, protože např. po zimě (kdy v kůlně přemrzne) se ulamuje častěji (lépe skladovat v teple). Zdravím!
Je to pořád tatáž strana? Pak pomůže zahloubení otvoru větším vrtákem a pilník... A ještě rada pro všechny "sekáče", je dobré strunu namočit do vody den předem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.