Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit bojler Dražice 150

Od: roman46 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den jak vyčistit bojler Dražice 150 aby ohříval vodu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x
No odpojit od elektriky pri vypnutem jističi, odsroibovat přírubu mit koupeno nové těsnění prefrm vypustit vodu pres vypousteci ventil, nekdo ny mek drzet kýbl kdyz odendas přírubu protoze vypadne hafo bordelu, vyčistit, zkontrolovat trubku na teplou vodu, dat novou hircikovou anodu opravit co je třeba atd.
roman46
hodnocení

Já mám zásuvku na noční a normální prout,tak sem to skusil zapnout do normální zásuvky aby to ohrivalo furt ale prostě ta ručička je na prostředků a víc nevyleze a termostat mám na plno
Jak vyčistit bojler Dražice 150
Jak vyčistit bojler Dražice 150 #2

Na tu ručičku "teploměru" se moc nedívej. Ta ukazuje velmi přibližné hodnoty.

hodnocení

0x

V čem je problém? A jaký?

roman46
hodnocení

Dobrý den ten bojler se mi zdá že často se napouštěcí a hučí a málo ohřívá vodu
zaseja

Co to znamená, že se často napouští? Tak nepouštěj tak často vodu, ten se přece napouští při každém odbšru vody.

Hučí, protože ohřívá a málo ohřívá třeba jenom proto, že máš nastavenou nízkou teplotu.

hodnocení

0x

Řešilo se to tu párkrát u Tatramatu - málo teplé vody z bojleru - problém v rozpadlé sběrací trubce TUV, místo v horní části končila někde v dolní třetině bojleru.

Voda do bojleru přitéká při každém otočení kohoutku na teplé vodě

111®
hodnocení

0x
A co takhle měřit vodu? Ohriva jen na vlažnou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]