Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit poškrábání plovoucí podlahy

Od: podlaha odpovědí: 4 změna:
Poradíte ,jak opravit poškrábanou plovoucí podlahu?
Budu se stěhovat a zjistila jsem , že mám v ložnici docela dost poškrábanou plovoucí podlahu u postele , poradíte mi , co s tím ,?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Laminát, či dřevo? Pokud dřevo, čím je dělaná povrchová úprava?

getik
hodnocení

0x
Podlahářský vosk nebo tmel, na méně hluboké škrábance jsou i takové fixy / retušovací tužky. Tohle dělejte, pokud máte zaplacenou kauci, která se vám bude u předání bytu vracet. Pokud nemáte u majitele kauci, kterou by vám mohl krátit, nechte to, jak to je, ať si s tím už majitel dělá, co chce. Dál už je to jeho boj.
podlaha
hodnocení

Kauci jsem platila , takže bych s tím chtěla něco udělat .
Poradíte mi , co mám přesně koupit? Jsem jenom ženská , napaplat to už zvládnu , ale nevím ,co mám koupit? Na internetu je toho hafo.

hodnocení

0x

Pokud jde o jednotlivý vryp, dá se to opravit tvrdým opravným voskem.

shop.holzreparatur.com/... - k dostání i u nás, v truhlářských potřebách, ale k jeho aplikaci je potřeba speciální pájku - a hlavně dost slušný cvik, aby to nebylo vidět z kilometru. Ale pozor, chce to ten tvrdý, měkký je na podlahy nevhodny.

Ovšem jestli je to vydřený, tak je to problém. To se moc opravit nedá. Sám mám podobnou zkušenost , nicméně z druhé strany, než tazatel. V bytě mi bydlela rodina, asi se vůbec nepřezouvali, plovoučka byla zrychtovaná. A protože už vím, že nejeden nájemník uvažuje jako Getik ve stylu ať si s tím majitel dělá co chce, tak kauce prakticky padla celá na výměnu plovoučky. Ne, že by to nešlo udělat svépomocí, ale protože nájemníci byli ,,dost nad věcí´´ šlo to přes ofiko podlahářskou firmu a řádnou fakturu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]