Nejste přihlášen/a.
Abyste se na prohlídce, popřípadě domluvila ohledně nájmu, tak musíte mít na kauci, provizi a nájem na první měsíc. Takže ve většině případů stačí nájem krát tři.
Samozřejmě jsou i jiné domluvy, že složíte rezervační poplatek ve výši nájmu, při podpisu smlouvy pak jistotu a první nájem.
Záleží, jak a kdy se spolu domluvíte.
Asi tak... Nevidim důvod proč tahat desítky tisíc do prohlídky neznámýho bytu. Akorát to cestou čorne kapsář.
jde s rodiči, takže jí ochrání, když najde ten vysněný byt a hned se domluví, uzavřou smlouvu, tak pak půjde někam pro prachy?
Pane Vili, třeba každý chápeme dotaz jinak. Já to chápu tak, že si jde s rodiči byt prohlédnout a uzavřít smlouvu, se vším potřebným.
Na samotné kouknutí nepotřebuje nic, ani rodiče...
Ne každý má tu výhodu a znalosti, o kterých píšete. ne každý pronajímatel bude postupovat, jak navrhujete..
Píšu z vlasní zkušenosti, realitka nabízela, zájemci se to líbilo, realitce uhradili rezervaci, došli ke mně, uzavřeli jsme smlouvu, dali mi peníze, domluvili si den a čas předání bytu a hotovo.
Jasně, že mnozí sdělili, že se kouknou ještě jinde a uvidí. Ale to si myslím, že není tento případ.
Ale jak jsem napsal hned ráno, je mnoho postupů, každý podle své znalosti a zkušenosti,.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.