Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte někdo, že by někde na internetu byla černá listina (databáze) neplatících a špatných nájemníků? Díky Iva
Mělo by to svoje úskalí. Např.- nepřijemný PAN domácí, který by dělal nájemníkům peklo. Ti odejdou bydlet jinam a pan domácí je dá z pomsty na černou listinu.
Tricie. Lidi jsou různí. Zrovna tu jinde čtu o tom, jak soused tazateli dá před okno překážku. Takže v místnosti je tma. Proč to udělal? Nikdo neví. Lidi jsou někdy divní
Já vím, taky jsem to četla. Ale podobně to dělají třeba banky. Jsou všechny propojené databází neplatičů, a berou na to ohledy. Vím to, dělala jsem ve spořce. Podobnou databázi má i nebankovní sektor, jako je třeba PRE nebo mobilní operátoři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.