Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá listina špatných nájemníků

Od: tricie* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nevíte někdo, že by někde na internetu byla černá listina (databáze) neplatících a špatných nájemníků? Díky Iva

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Co já vím, tak taková listina neexistuje *nevi*

tricie*
hodnocení

Škoda, bylo by dobré jí založit.

sebod*

Mělo by to svoje úskalí. Např.- nepřijemný PAN domácí, který by dělal nájemníkům peklo. Ti odejdou bydlet jinam a pan domácí je dá z pomsty na černou listinu.

tricie*
hodnocení

Nevidím jediný důvod proč, když budou slušní a budou platit.

sebod*

Tricie. Lidi jsou různí. Zrovna tu jinde čtu o tom, jak soused tazateli dá před okno překážku. Takže v místnosti je tma. Proč to udělal? Nikdo neví. Lidi jsou někdy divní *bzum*

tricie*
hodnocení

Já vím, taky jsem to četla. Ale podobně to dělají třeba banky. Jsou všechny propojené databází neplatičů, a berou na to ohledy. Vím to, dělala jsem ve spořce. Podobnou databázi má i nebankovní sektor, jako je třeba PRE nebo mobilní operátoři.

knopka*

Třeba jako pomsta když nájemník si sežene levnější bydlení :).

tricie*
hodnocení

Ale to já přece nevím, z jakého důvodu se stěhuje. Pokud dodrží všechny náležitosti ohledně výpovědi a byt bude v pořádku tak nevídím důvod, proč se mu mstít. Vy máte nejaké zkušenosti s takovým majitelem? Tak patří do stejného koše, jako nájemníci, kteří neplatí.

knopka*

Naštěstí nemám,jenže jak píše SEBOD lidi jsou různí *nevi*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]