Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vloni jsem musela řešit přechod z energetické společnosti Lama do jiné, ujalo se mě Innogy. Cena za plyn i elektřinu šílená. Nyní mi přišla nabídka od Innogy na produkt Restart. Je to o změně smlouvy na odběr, zatím jen elektřiny, do 31.12.2025 se slibem, že ceny nebudou fixované, ale podle vývoje na trhu, tedy snad jsem to pochopila dobře. Nevyznám se v té nabídce, nevím co dělat, zda tuto smlouvu podepsat. Prosím, co si o tom myslíte, nemáte tu samou nabídku a vyznáte se v tom? Děkuji za Vaše názory a rady.
zde máte kvalitní srovnávač cen energií - vybírejte a nedejte na reklamy. Pozor nevybírejte si produkt "na jeden měsíc", doporučuji fixaci na 1 rok (pak se uvidí až se trh ustálí) Nezávislé porovná/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.