Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná někdo co je to za dřevokazný brouk?

Od: rdimir odpovědí: 3 změna:

Pozná někdo, které dřevokazný hmyz tohle dělá, případně co je za brouka na poslední fotce?

Pozná někdo co je to za dřevokazný brouk?
Pozná někdo co je to za dřevokazný brouk? #2
Pozná někdo co je to za dřevokazný brouk? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten dole je střevlík. Je to dravec a je Vám užitečný.

hodnocení

0x

Tesařík vrtá víc do hloubky a má tlustší larvy. Tohle je napadené těsně pod zbytky kůry.

(takhle vypadá jedno z mých oken. Na povrchu byla jen jedna malá dírka v laku... :()

Pozná někdo co je to za dřevokazný brouk? #4

rumburak
hodnocení

0x
Když je rec o dřevokazných chrobaku, pridavam otazku, drevo co ma dirky je napadene jakym broukem? Casto to je podlaha, parez venku nekdy mensi haluze stromu, ktere jsem porezal na jare a dnes je objevil.. nebo starsi nabytek na pude, bojim se takove drevo tahat domu, a nevim zda je ve starsim nabytku, treba na te půdě, jestli to zbrousim a naimpregnuju jestli tim toho brouka zahubim.. jen aby mi nevlezl do noveho nabytku nelakovaneho... A taky jsem strikal bochemit na krovy, myslite ze tam ten brouk jeste bylnebo je, kdyz krovy muzou mit 100 let stáří?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]