Dobry den, v podkrovi mam nyni betonovou podlahu oddělující spodni vytapene patro, izolace 10cm eps. Podlahu chci zvednout o 10cm. Premyslim dat krocejovou izolaci v podobě desek z vaty 50mm a zaklopit OSB. Jenze premyslim i nad variantou vykašlat se na OSB desky, pridat 10 tusic vylit anhydrid a mit 100% srovnanou podlahu. V podlaze povedu rozvody i vodu. Co myslite? Dekuji
Já jsem pro OSB desku, udělanou do roviny a tím Vám odpadne problém "100% srovnanou podlahu." Páč i s OSB deskou a vhodným postupem dosáhnete roviny na 100%
Já bych těch 10 tisíc investoval jinam.
majkl*
Betonovou mazaninu vybrousim do roviny a prp jistotu bych vylil nivelacku. Muzu kotvit SDK steny primo do OSB nebo lepsi prikotvit sdk do betonu? Obecne vzato radeji nych dal 2x15mm OSB
Betonovou mazaninu vybrousim do roviny a pro jistotu bych vylil nivelacku****máte ještě složitější a dražší variantu? Já chych to vysypal do roviny Liaporem, na to OSB 22-25mm, slepit v zámku do jedné velké plochy s dilatací okolo stěn. Klidně i 2x15mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.