Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deska kolem kamen

Od: mana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám na Vás prosbu.Co dát ke kamnům, aby nešlo teplo na skříňku.Skříňka je 60 cm od kamen a stejnak je vařicí.A hlavně ji nemám kam přestěhovat.

Existují nějaké desky? Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na skříňku nalep odrazový materiál s hliníkovou folií.

JABRAKA

mana*
hodnocení

Díky já jsem si myslela tam dát alobal, ale chtělo by to nějaký silný.Musíme se po něčem kouknout. Díky za odpověď

pt®

To, co píše Jabraka je specielně na skříňky, máme to taky a vzdálenost od sporáku 3-5 cm. Prodávají domácí potřeby, nebo železářství, taky Hornbach nebo Baumax, poptejte se určitě není problém materál sehnat. PT /stařenka/

jabraka*

Nemusí být silný,ale je lepší,aby byl na podložce.Lépe se s tím manipuluje.Možné je i použití slabého hliníkového plechu,který se umístí na distanc od dřeva a nechá se za ním větrací mezera.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]