Ahoj, rád bych se poradil ohledně napojení izolace (polystyren) na podlahu balkonu. RD jsem de rozhodl zateplit po všech obvodových stěnách, a z jedné strany máme balkon (podlaha je nad úrovní soklu). Z jedné strany už mám izolaci nalezenou, ale nejsem si jistý, jak pokračovat za rohem. Balkon mám vyspádovaný a je tam celkem nová dlažba až ke zdi, kterou chci zateplit. Polystyren mám v plánu přilepit rovnou na dlažbu hned od země, je to funkční postup? Přikládám u nějakou fotku. Moc děkuji za rady.
Určitě nenechám, jen jsem ještě neměl prostor se nápad tím poradně zamyslet, budu to řešit společně s oplechováním. Plechem myslíte LOS profil? Jde mi o to, že s úrovní dlažby máme vevnitř podlahu obýváku, tak jsem to chtěl zateplit co nejlépe…
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.