Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jsou vrata Krispol?

Od: arakain77* odpovědí: 1 změna:

Ahoj všichni.

Může mi někdo z majitelů polských garážových vrat KRISPOL říct,jak jste s těmito vraty spokojeni?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filhaus
hodnocení

0x

Ahoj, sice je příspěvěk již 8 let starý. Nevím jak to bylo s vraty před 8mi lety. Koupil jsem tyto vrata Krispol před rokem v akční nabídce v rozměru 2500 x 2000 což je dnes hodně používaný rozměr, se středovou drážkou v dekoru zlatý dub, motor Starcus + 2ks dálkových ovladačů. Moje zkušenost po ročním používání je pozitivní, chodí naprosto bez problémů, 2x do roka je namažu podle návodu. Dle mě kvalitní fólie, protože mám vrata na východ a pere do nich dost sluníčko v létě a žádné známky vyblednutí nebo odloupnutí jsem nezaznamenal. Záruku mám ještě 4 roky, tak uvidíme. Dokupoval jsem ještě jeden DO a cena super. Montážníci dojeli do týdne s ovladačem a naladili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]