Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvětlení - zapnutí na dálku

Od: jiric odpovědí: 14 změna:
Dobrý den.
Na zahradě nemám internet. Proto jsem pořídil solární 4G kameru. Sice s přísvitem, ale... Také mám samozřejmě solární světla s pohybovým čidlem. Potřeboval bych poradit, zda lze zapnout světla na dálku jinak, než přes wifi? Abych si mohl prostor na chvilku osvítit bež pohybu osob, když se chci podívat na kameru.
Děkuji Jiří

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

1x

To je dobrý ,nepíšeš na jakou dálku. 80km ,8m? A proč to po sobě nepřečteš? Hledal jsem odvětvování zahrady!

jiric
hodnocení

Konkrétně nepřečtu co?
Pokud je kamera 4G a je tedy logicky ovládaná přes mobilní apku, nebudu si chodit zapnout světlo na dvě minuty na zahradu, abych se mohl podívat z domova či práce na kameru...
sasa*

Co si nepřečteš? Hned ten nadpis odvětlení-= odvětvení ...

jiric
hodnocení

Omlouvám se, píšu na mobilu. Pokud s tím máte problém, nemusíte se účastnit. Přeji hezkou neděli.

kmet
hodnocení

0x

Na zahradě nemám internet + proto jsem (si) pořídil solární 4G kameru = na zahradě mám internet.

jiric
hodnocení

Pokud je kamera 4G, je sim karta v kameře a na nic jiného použít nelze. Čili jinak internet není.
kmet

Internet v takovém případě na zahradě je. Je to jen nápověda, trkat nebudu.

jiric
hodnocení

Datová simka je v kameře. Jinak ji nepoužijete, než pro provoz kamery. Tak že internet není.

hodnocení

0x
Místo 4G kamery kupte 4G modem s WiFi. Kameru připojte k němu a libovolné WiFi zásuvky taky.
jiric
hodnocení

To by šlo za předpokladu využití elektriky.
Ale z toho důvodu je i kamera na solar...

majkl*
hodnocení

0x
No a svetla sviti na zaklade jakeho povelu? To mi furt unika. Je k nim vypinac nebo samovolne? :)

olinl
hodnocení

0x

Neuvádíš zde typ zmiňovaných solárních svítidel. Je možné, že ty solární svítidla mají kromě PIR spínání i zabudovanou funkci rozsvícení přes internet. Kupoval si je podle nějaké potřeby/účelu, tak si buď přečti návod k solár. svítidlům nebo sem přidej webodkaz na ty svítidla, případně dohledáme funkce světel.

doplněno 13.08.23 13:34:

Osobně bych si nic solárního a navíc drahého nekoupil co není napájeno i ze sítě "230V", tyto systémy moc dobře v zimě nefungují(nedostatečný svit slunce a zima pro baterie/akumulátor). No třeba pokročila technologie baterií a mýlím se..

jiric
hodnocení

Normální samostatna solarní svítidla budu těžko někam zapojovat.
Pane jiric, chcete poradit, ale píšete o svém problému všeobecně, na dotazy o typech zařízení odpovídáte trochu "povýšeně", jak byste údaje opakoval pořád dokola...a tak to není... Co si budete myslet o otázce: koupil jsem starší Octavii a neptal se, co mám tankovat... myslíte že benzín nebo naftu?
Neberte to ve zlém, ale když chci od druhých pomoc, musím dát základní údaje...
Olini se ptá na typ...a vy ... odpovídáte, ... výše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]