Zdravím, čeká mě asi komplet rekonsteukce bytu v paneláku. Potřeboval bych vybourat původní zárubně, které ale jsou součástí panelu, potřebuju tam stavební otvor 90 cm. Jak nejlépe tyto zárubně dostat pryč a zároveň uzpůsobit otvor? Chtěl bych se vyhnout obložením současných zárubní, protože vím jak těžké je do bytu dostat třeba gauč. Přikládám foto...
Nariznout cca 30cm od zeme a vypajsrovat dovnitr. Pozadovany otvor upravite velkou flexou s diamantovym kotoucem. Prachu bude vsude, kolega muze odsavat stavebnim vysavacem.
Proti gustu žádnej dyšputát.Já řežu vejš (ten spodek je potřeba taky za něco vylomit)a přidávám třetí řez v polovině horní části.
krtek6
možností je x...když se bude chtít nadřít..může to vzít velkou flexou a jen to vyřezat po obvodu...a pak to nakrájet na kousky...ale pajzrování má taky něco do sebe
Tedy já architekt nejsem, ale pár jich znám. A na tohle musí člověk studovat? To vypadá jako fotky ze začátku rekonstrukce a pak došli peníze. Levné to asi (určitě) bylo, praktické a hezké v žádném případě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.