Prosím o radu co delat. U kuchyňské baterie kape voda z kohoutku. Kdyz zavru vodu v bytové stoupacce, pořád z kohoutku kape. My odjizdime z bytu na cely měsíc a dnes ani zitra mi zadny instalatér nepřijde. Proc voda odkapava, kdyz je stoupacka zavřená? Děkuji za odpověď
Pokud netěsní ani hlavní uzávěr, bude to kapat pořád.
Pokud hlavní uzávěr těsní, tak to bude kapat, dokud neklesne v potrubí tlak. Tudíž by stačilo zavřít hlavní kohout a okamžik otevřít baterii v kuchyni. Tlak klesne a nebude odkapávat.
evelina
Jenyk :hned to vyzkousime,tak díky
evelina
Pro Jenyk : vyzkoušeno a uz nekape.diky za dobrou radu
Ano to funguje, ale až se natlakuje tak začne opět kapat. Ale s uzavřeným hlavním uzávěrem je to ok.
ml1
To v lepším případě. Jak to proschne, může to klidně i téct. Já měnil po dovolené těsnění vypouštěcího ventilu, sprchovou hlavici, a ještě mě čeká těsnění ramínka. Jak to vyschlo, tak to přestalo těsnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.