Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thermofix, Gerflor HQR

Od: petass* odpovědí: 9 změna:

Máte s těmito krytinami zkušenosti? Zatím nevím, ke které se přikloním, mám místnosti 5,5 x 4,8 m, takže se mi moc nechce spojovat gerflor, který je max. 4 m. Proto je ve hře i Thermofix, který je v lamelách. Odolné by měly být asi tak nastejno, ale zajímají mě vaše případné zkušenosti v reálu. Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Máš možností více,na příklad Novilon,nebo dát přednost domácímu Fatra linu.

Výběr je značný u všech výrobců.Thermofix je vlastně PVC plovoučka.

JABRAKA

ky

Thermofix; Novilon a klasika Fatra je jako černa a bíla. Když neumíš poradit tak nepiš P...y!
Tfermofix není tzv. PVC pavoučka. Desingline je tzv. PVC pavoučka
kpp.cz/...
jabraka*

Thermofix je materiál od Fatra Napajedla a je dodáván v deskách 150 x900 mm nebo 300 x 300 mm nebo 450 x 450 mm.Jdou objednat ve větším tento materiál i v jiném formátu.Lino je vysokozátěžové.je to heterogenní podlahovina složená z několika vrstev,podkladní,vyztužená skelnou tkaninou a vrchní s tištěným dekorem.Nakonec je kryta nášlapnou vrstvou z PUR laku,asi 0,2 mm silného.Ta tvoří i výslednou mechanickou odolnost.Ale podobná jsou i ostatní lina ze sortimentu ¨většiny výrobců.

Snad to bude kritikům stačit?

JABRAKA

ky

Tvé rady o finálním provedení podlah jsou totálně mimo mísu.
Tazatel se ptá o voze a Ty odpovídáš o koze.
Charakteristiku materiálů si každý najde na webu a někdo si to také přečte ( mimo tebe ).
fatra.cz/...
balení 2mm a 4,32m2; balení 2,5 a 3,51m2
Nakonec je kryta nášlapnou vrstvou z PUR laku,asi 0,2 mm silného.
cyril*

Ale no tak, člověče! Tady se má odpovídat na dotazy tazatele a ne rýpat do "zasloužilých" poradců, kteří se snaží poradit za každou cenu, byť i obsahově zcela mimo. *frajer*

petass*
hodnocení

Ještě se zeptám, je hodně vidět spojení 2 pásů lina studeným svárem? Zatím jsem viděl jen svár za tepla, šňůrou a bylo to strašný :)

cyril*

Ani tak nezáleží na technologii, jako na umu a zručnosti podlaháře.

ky
16.05.10 12:05

1+

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že byste neryli,kdybyste vy dva byli po ruce!Až vám mléko steče z brady,tak pochopíte,že rýpat do druhého dovede každý hňup.Já jsem se profesionálně zabýval PVC krytinami u výrobců v Napajedlích a Chropyni v době.kdy vy dva jste si hráli s panenkami.Takže se chyťte za rypáky.Kdyby to něco přineslo lidem jako vy,mohl bych celou technologii výroby tady na stránkách vyložit.Nepotřebuji k tomu Google.mám vše v hlavě.Petass snad stačí na to sám aby řekl,co dalšího potřebuje vědět nepotřebuje žádné přizvukovače!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]