Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita povlečení

Od: fr odpovědí: 5 změna:

100% mikrovlákno (polyesterový microfaser) - čtu u položky MATERIÁL. Poraďte, koupili byste, prosím, takové povlečení? Cena je 199,- Kč/kus, ale je to celé polyester, předpokládám, čili nebrat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do postele rozhodně ne! Nesaje pot a je velice nepříjemné na kůži. Pod tou umělou hmotou se člověk potí. Třeba na deku na gauč ano, ale do postele rozhodně ne!

Přesně. Tento typ povlečení je úplný opak, co se píše. Nepříjemné - v zimě zima a v létě to hřeje.

mnd®
hodnocení

2x

Polyester ani omylem v 1%.Vždy přírodní povlaky.Mám je co ještě žila moje matka a nedám na ně dopustit.Manželka je chtěla tenkrát vyhodit a jak jsem ječel a pak lepší jak ten dnešní šmejd.Saje to pot,lehce se pere...v létě se sice nezakrývám,ale v zimě hřeje akorát.

se obal do igelitu.

hodnocení

2x

Ja mam bavlnene povleceni jeste co mi babicka kupovala " do vybavy " . V zivote zadny polyesterovy ne, jezi se mi chlupy jen pri pomysleni. Posledni doubou jsem si udelala radost lozniho z Tchiba, paradni kvalita.

S tím Tchibem máte pravdu. Mám odtamdud mako, krep a flanel. Luxus a kvalita.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]