Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorový jistič vypadl

Od: pepik odpovědí: 9 změna:

Zdravím, pravé jsem něco opravil světla zářivky byli špatně myslím stroj EL2x36es a vyměnil jsem si stroj nevěděl jsem asi je funkční nebo ne tak jsem vyměnil a pak zapl a začal stroj vybuchl myslím spálené a cele ve sklepě vypadl jistič a pak jsem steoj zářivky pryč. A jsem zapl jistič a všechny světla funguje normálně a jediný motorový jistič taky vypadl a jsem zapl a o par 5 vteřin vypadl motorový jistič proste voda neteče asi už 3X zase vypadl nevim co se tak děje?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

3x

zkus to napsat znovu a česky!

riva
hodnocení

2x

Taky jsem zmaten. Elektronický předřadník není stroj a obvykle z něj voda nemá téct.

hodnocení

2x
Pepiku, co to je za náhodný shluk slov? Vždyť to nemá hlavu a patu. Prosíme znovu a lépe.

hodnocení

1x
Odpoj všechno co jsi montoval
Kup nový motorový jistič.
Dej si pár facek

hodnocení

0x
Takže budete muset jít o jištění výš, tedy hledejte pojistky hlavního přívodu, vypadá to, že jedna pojistka vypadla, a motoru chybí jedna fáze... Proto padá třífázový jistič po pár vteřinách. Může to být klidně pojistka v "sekundárce", musíte měřit, kde už chybí jedna fáze..

nickys
hodnocení

0x

A vody je tu i tam taky 5 vterin 3X to stačí hladina je?

Nerozumím tomuto jazyku...

hodnocení

0x

Tohle je takový překladatelský oříšek, ale začal bych kontrolou, že do motorového jističe jdou všechny tři fáze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma výměna zářivky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]