Nejste přihlášen/a.
ne není.tady neplatí před balkonem za balkonem nesmí nikdo stát.Můžu upouštět hlasité prdíky na balkóně po dvaadvacáté hod?Můžou auta jezdit v Brně po Hradecké a dělat hluk po 22h?
Vše záleží na úrovni hluku. Nechte si sousedy při telefonování změřit (pochopitelně to zaplatíte) a podle výsledku můžete jednat. Dopředu vám ale řeknu, že telefonování nepřevyšuje hladinu zvuku pro noční klid a že s tím nic neuděláte.
PS: Kolik je vám let? Vaše stylizace českého jazyka je na úrovni 4.-5. třídy základní školy.
Možná si to ani neuvědomují. Nejsem žádný mobilový vykecávač, ale zvedla jsem hovor a něco řešila ve městě na chodníku. Najednou buch a někdo prudce zabouchl nade mnou okno. Váhala jsem, jestli se nemám jít omluvit do té přízemní kanceláře. Prostě mi to došlo, až s tím bouchnutím okna, že jsem je rušila hlasitým hovorem.
Co jsem si všimla, tak většina lidí (i já) do mobilu dost mluví nahlas, hlasitěji než při normálním hovoru. V nočním tichu je hovor na balkoně opravdu velice slyšet. Mně by to vadilo, dělala to sousedka od vedle a nebylo to příjemné ani ve dne. Takže se vám vůbec nedivím.
Koneckonců můžou po 22. hodině žvanit doma a ne na balkoně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.