Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit blech?

Od: jirka12 odpovědí: 7 změna:

mám doma zamořeno, nemůžete mi poradit, jak se samovolně zbavit svinstev? našel jsem jen nějaký články na internetu ale nikde neříkají jak efektivně jen babský rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale říkají.

Likvidaci blech na domácích zvířatech provádí většinou majitel. Pokud je,ale výskytem blech zasažen objekt ve větší míře je vždy nutné využít odbornou firmu, která si s tímto poradí. Obecně platí, že čím dříve odbornou firmu zavoláte tím bude zásah rychlejší a levnější.

olinl
hodnocení

0x

Biolit Plus sprej/... a na domácí zvířeta (pokud máte) je speciální sprej (nebo obojek).

hodnocení

0x

Nevíme, co pro vás znamená slůvko "zamořeno". Nevíme jaká a kolik zvířat máte doma. Několikrát v životě se mi stalo, že jsem si pozdě všimla blech v kožíšku psa. Dnes se to dá řešit žvýkacími tabletami, třeba Bravecto. Na zvířeti v momentě pozdychají a ostatní na něho nalezou a také ihned pojdou. S touto tabletou, kterou bez problémů pes rozžvýkal, mám několikaleté dobré zkušenosti. Funguje téměř půl roku. *palec*To platí i pro venkovní kočky, které i po odblešení jdou zkontrolovat pelech ježka nebo myší. A blechy jsou zpět.

Nemusím psát, že je třeba vyprat, mnohokrát vyluxovat, ty svi*ě se drží i v koberci a v polstrech sedačky. Že?!

hodnocení

0x
Dobrý den, pokud se jedná o míru, že vlezete do místností a pár blech Vám naskáče na nohy, tak se to dá ještě zlikvidovat bez firmy ve většině případů. Mám dvě známé, jedna má kočky a psy, druhá jen kočky. Biotoll výrobce nedoporučuje na kočky, protože je prý pro ně toxický, ale ta jedna známá s ním vždy vystříká postupně všechny místnosti (zvěř do zrovna vystříkané místnosti nesmí). Druhá nedá dopustit na křemenitý prášek ve spreji. Je neškodný pro domácí zvířata a funguje prý mnohem lépe, než týž prášek v sypačce. Ke pravda, že když jsem k ní zavítala,tak už bylo po blechách, celkem rychle působí. Pro kontrolu stavu se umisťují do místnosti mělké talíře s vodou a kapkou Jaru. Žádné babské rady ani jedné známé nikdy nepomohly. Můžete zkusit se jich zbavíte sami, není ale vyloučeno, že se budete muset obrátit na specializované firmy.

hodnocení

0x

mám vyzkoušený BIOKILL

paveldvorak
hodnocení

0x

CYTROL FORTE zabije veškerý hmyz, který s ním přijde do kontaktu na rozdíl od jiných svinstev nesmrdí a je levný...aplikue se mechanickým rozprašovačem

makk
hodnocení

0x

Kdysi s tím měl prolém synovec, tak jsme googlili a je to problém. Bleší vajíčka jsou malinkaté bílé kuličky (cca 0,5mm) a chovají se jako kuličky pěnového polystyrenu, jen jsou mnohem menší. Jinými slovy dostanou se všude. Na člověku, který se denně koupe se blechy nenamnoží a většinou ho ani nekoušou (znáte to "to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou" :) ), jenže z nějakého důvodu občas na nějakého člověka jdou. Takže úsilí je třeba věnovat domácímu mazlíčkovi (kočka, pes...). Koupat, odblešovat... Blechy ty vajíčka snášejí do kožichu toho mazlíčka a ten je pak trousí po bytě, kde se líhnou typicky za několik dní, ale klidně i za několik měsíců. Proto je boj s blechami záležitost dlouhodobá a babské rady moc nepomáhají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]