Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké elektrody na železo pro svářečku JS90-2

Od: kejikl® odpovědí: 5 změna:

Dobry den,
vedel by nekdo jake oznaceni elektrod pro svareni zeleza mam chtit v obchode od obchodnika.
Mam svarecku JS90-2.

Jediny co vim, je to ze chci prumer 2,5mm. ;)

photos02.allegro.pl/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Řekni si o elektrody na "švajctrafo" (svařovací trafo). Oni už budou vědět.
Hezký den.

al bunda*
hodnocení

0x
Používám E-R 117. (Donutil jsi mě zajít do dílny...) *ee**smich*
hodnocení

Vazim si toho a moc dekuji ;)

knick
hodnocení

0x
Pro svařování trafosvářečkou - taky mám JS90-2 jsou jednoznačně nejlepší Rutilové - ER - 113, jejich nové značení je OK43.32 . ER-117 doporučují skoro všichni obchodníci především proto, že sami nesvařují a jiné -113 ani neznají. Doporučuje je na školení pan školitel ze svářecí školy. Svařuje se s nimi každopádně lépe než se 117 kami. Balík - cca 4kg stojí asi 620 Kč (bohužel) ale vyplatí se!
al bunda*

Elektrody, aby si udržely kvalitu, by měly být skladovány za dost specifických podmínek. My, co potřebujeme tu a tam "uslimpat" nějaký rámek, nebo utržený pant, případně očko na drát u plotu, se spokojíme s lacinýma. Tím ovšem nechci nijak shazovat tvoji radu. Jen jsem chtěl říci, že poměr kvalita/cena je u ER-117 naprosto postačující. 113 bych použil na "fajnovější" práci.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]