Nejste přihlášen/a.
Co myslíte bude někdy uhlí zase levné jako dřív? Tedy metrák ořechu2 za 400 - 500 Kč? Prodejce mě straší ať nakoupím teď v létě, že v zimě nebude. Nerad bych ted koupil metrák ořechu2 za 710 Kč a napodzim nebo v zimě ho zlevnili. Díky za názor
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mate59
1x
Levné uhlí bývalo vždy v létě.V zimě ne a možná bude nedostatek,to nikdo neví.Koupil bych teď.Ořech za 4 kila určitě nebude.
tm
0x
Mám obavy, ze na původní ceny se to vrátí leda, kdyby ho zakazali. Já začal tvořit zásoby od loňského ledna - to stal metrak briket po novorocnim zdražení asi 570... loni v létě stal metrak asi 1300. O inflaci? Uhli kostku jsem ještě loni bral za 600 a pak 640. Tím jsem skončil a letos neberu nic. Mám ve sklepě ještě na 2 zimy. Překvapivě mi letos volal prodejce, jestli budu brát uhlí... prý má na webu 670 za metrak, ale ze mi dá velkou slevu... haha, nic brát nebudu. Ne že bych s ním měl špatné zkušenosti, ale blbce ze mě nikdo dělat nebude, pač každý měsíc šla cena nahoru a přitom SD měly cenu stejnou po celý rok... asi jim to hnije ve skladech, když obtelefonovava lidi, jestli nechtějí...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]