Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojler tyč?

Od: nelajana® odpovědí: 8 změna:

Ví někdo k čemu je v bojleru ta dlouhá tyč?

Bojler tyč?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

0x
Hořčíková anoda
hodnocení

aha a k čemu je?

Namiesto korozie nadoby, postupne koroduje ta tyc. Rovnaky princip ako u potrubi z zemi, katodova ochrana.

ttt
Zjednodusene:
Zabraňuje korozi bojleru
Má se pravidelně kontrolovat jednou za 2 roky (zaleží jaká je voda) a také měnit. Já bych řekl, že tahle je na výměnu. Nicmene nechám posouzení na ostatních.
07.08.23 13:10
hodnocení

děkuji

111®
hodnocení

0x

měla by se dát odšroubovat

hodnocení

0x

v daném stavu je nutné při montáži nové těsnění, anodová tyč se mění také, ale můžete mít i kratší, pokud měnítě pravidelně.

Tu přírubu bych ošetřil způsobem vložení do kýblu s odstraňovačem vodního kamene - nebo pokud není možné dát do nějaké úzké nádoby, tak třeba polít kyselinou chlorovodíkovou ... pokud je příruba již narezlá, tak bych koupil i ji - stojí cca. 1200,- - vydrží 4-8 let

uff - jsem musel opravit - z loňska jsem měnil za 800 a najednou podražilo

111®
hodnocení

0x

tady to máš komplet jak to vyoadalo před a po: telefon.unas.cz/...

Dřažice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]