Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký parní čistič je nejlepší proti štěnicím?

Od: julia odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám kousance na těle, je to pár dní, nejdřív jsem myslela, že od komára, ale žádného jsem neviděla. Pak jsem jednou koukla pod prostěradlo, protože jsem už zjistila z internetu a měla podezření a našla jednu lezoucí. Je to jen v jednom malém pokoji v bytě. Chci použít vše, takže oboustranná izolepa, profesionální dýmovnici, spreje, parní čistič. Ale potřebuji tyčový, abych se dostala za skříň a za postel a všude. Nejdříve to chci zvládnout sama, našla jsem jen jednu lezoucí a dnes jednu štěnici mrtvou, nejdřív to byla podle mě samička, tu lezoucí jsem zabila-důkladně a pak ten sameček mrtvý a toho jsem taky raději ještě rozdrtila, byl nacucaný. Jinak nikde nic, mohlo to sem nalézt z nějakého bytu okolo, nikdy se tohle dřív nestalo. Budu vyhazovat nábytek, koberec, ale nejdřív použiji všechny prostředky k usmrcení štěnic, pokud tu ještě něco je a pokud tu je hnízdo. Zjistila jsem, že pod kobercem a okolo oken jsou otevřená místa ve zdivu, to budu muset zaspárovat, poradíte co přesně koupit? Nějaký tmel, silikon, už to koukám na internetu. Chci udělat vše proto, aby se to vyřešilo. Pokud tohle nepomůže budu volat deratizatéry. Ale je to čerstvé, štípance mám chvilku. Chci je zabít kvalitními spreji přímo na ně, tou dýmovnicí, párou, oboustranné izolepy. Poradíte jaký mám koupit parní čistič? Nejlépe tyčový, nedostanu se za skříň, není tam prostor, ani postel nezvednu, tak musím dlouhou tyčí s nástavcem se tam všude dostat. Děkuji za pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Štěnice sama určitě nezlikviduješ. Ušetři si námahu, promrhané peníze a investuj do profesionální firmy.
julia
hodnocení

Děkuji za odpověď, deratizační firmu zavolám, ale chtěla jsem vědět, který parní čistič má dost horkou páru, minimálně 60 stupňů Celsia, nikde to nepíšou a někdo v recenzích psal, že pára nebyla dostatečná horká u parního čističe, tak nevím kde to zjistit. Kdyby někdo věděl?

Kup si klasickou "kachnu"
za pětikilo - teď jsem to zrovna viděl v lidlu.

Pára je pára, bude mít 100 stupňu, ale jen tak fouknout páru na štěnici ji nezabije, musela by se tam vařit déle.

hodnocení

2x

Pokud je to byt, musíte to hlavně oznámit družstvu, nebo SVJ,, pravděpodobně se bude muset deratizovat celý vchod, mohou být už rozlezlé...

Alespoň u nás to tak máme vyvěšené.

hodnocení

1x

Parny cistic moze znicit stenu alebo podlahu alebo nabytok, to nie je dobry napad. To je vas byt alebo ste v podnajme?

julia
hodnocení

Je to můj byt.

hodnocení

1x

Pokud jste našla již dospělé, tak jste v maléru. Budou jich někde další desítky. Za měsíc zavoláte deratizéry.

hodnocení

1x

Amatérsky zlikvidovat štěnice je nereálné, nepodaří se Vám to. A parním čističem už vůbec ne, tím možná zahubíte těch pár jrdinců, co zrovna vylezou. Někde jsou ale skryté desítka až stovky dalších. K účinným prostředkům se nedostanete a zásah se musí několikrát opakovat. Zavolejte odbornou firmu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]