Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem desky Cetris, dobře přilepené na zeď, na nich obklad vetšího formátu a nikdo to nepoznal, že pod obkladem je Cetris. Voděodollný cetris.
když jsou stěny dosti zvlněné.***kolik je to na dvoumetrové latí? Cetris o síle 10mm by to mohl vyrovnat..
Souhlas. Na chatě, rovněž dřevostavba, jsem v koupelně našrouboval desky cetris 10 mm síly na dřevěné stěny a na ty provedl obklad klasickými obkladačkami. Vzhledem k perfektní rovině desek jsem obkladačky lepil vždy pouze 4-mi malými terči Mamutem a pak běžně vyspároval spárovací hmotou.
Podle mne by to bylo možné, ovšem srovnání by bylo nutno provést vhodným lepícím tmelem (pěnou) pod tím polystyrenem, ne aby pod polystyrenem zůstával někde volný prostor. To by mohlo způsobovat při přítlaku, nebo nátrazu, popraskání podkladu a v případě obkladů i obkladaček.
Mam povodne drevenicu, kupelna je pobita sikmo kladenymi tramikmi 2 x 2 cm, na tom omietka. V kupelni som dal zeleny sadrokarton, natrel okolo vane hydroizolacnym naterom a oblozil keramickym obkladom s pouzitim flexi lepidla. Za 25 rokov ziadna zavada, teraz som daval dole jednu obkladacku kvoli upravam na elektrike, drzala ako nova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.