Dobry den praskla mi noha na kresle a nevim jak vyjmout celou petinozku, nepamatuju si jak jsem ji tam instaloval ale dle navodu stacilo zacvaknout kreslo do petinozky. Nasel sem ze spoda petinozky nejaky maly cep (viz foto) a zkusil za takovy maly plisek ktery vypadal "jako packa" zatahnout a urval sem to. prosim poradte mi jak funguje ten mechanismus
TAK, jak radí jenyk...ze sedáku máte uvolněno? Osobně to dělám tak, že otočím křeslo vzhůru nohama, ramena pětikolky opřu o své nohy nad koleny a ráznými údery těžším kladivem do pístu v místě packy párkrát udeřím... někdy stačí jednou, jindy pětkrát...Pokud je část s packou hlouběji (nevyčnívá), použiji jako mezikus kulatinu průměru cca +-20mm. Chce to trochu síly... A nový píst jen vložíte do kónického otvoru a posadíte se...a je to. Pozor, pokud ještě nový píst nemáte, je více průměrů konické časti, vím o dvou různých průměrech...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.