Nejste přihlášen/a.
Syn mi tvrdí že filtrace vody v bazénu má být zapnuta po celou koupací sezónu.Já si myslím že by stačilo ji zapnout na 12hodin denně. Syn provádí pravidelnou kontrolu pH a dává tam všechnu potřebnou chemii. Voda je čístá tak myslím že 12 hodin by stačilo. Napište prosím vaše zkušenosti .Dík.
Bazenář od Mountfieldu mi už v éře začátků bazenů v ČR říkal, že se voda dvakrát za den musí protlačít filtrací(kartuš, písek). Známí co mají bazen pouští filtraci+dezinfenkci(elektrolýza soli) od půlnoci do sedmi do rána. Jinak: Jak dlouho musí b/...
Jak píše denny-je potřeba znát množství vody v bazénu a výkon "vodního"čerpadla.
Když je krytý (třeba i plachtou), tak stačí kratší doba, protože hmyzáci se nestačí utopit a potopit. U nás to je tak 12 hodin, ale kdybych neměl elektřinu "zadarmo" (fotovoltaika), tak čas zkrátím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.